Skip to content

musikkteknologi.no

Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Du er her:    Forside
EnglishFrenchGermanNorwegianPolishRussianSpanish

Online

Ingen
Musikkteknologidagene 2008 Skriv ut E-post
torsdag 11. september 2008
bek Musikkteknologidagene 2008 går av stabelen ved Grieg Akademiet i Bergen 10. - 11. september. Konferansen arrangeres i år av BEK - Bergen senter for elektronisk kunst. Siden 2005 har musikkteknologidagene vært et faglig møtested for representanter for undervisningsinstitusjoner, produksjonsmiljøer, kunstnere, forskere, studenter og andre interesserte som på ulike måter arbeider med musikkteknologi. I løpet av denne perioden har vi sett økende aktivitet i Norge, og det har oppstått nye samarbeid mellom ulike aktører i feltet. Flere av prosjektene innen Stipendprogrammet for kunstnerisk utviklingsarbeid er musikkteknologirelaterte, og aktualiserer samarbeid på tvers av grensene mellom vitenskaplig og kunstnerisk forskning og utvikling.

Presentasjonene under musikkteknologidagene 2008 vil særlig være rettet mot temaer som:

  • Presentasjon av vitenskapelige, næringsbaserte og undervisningsrettede forsknings- og utviklingsprosjekter.
  • Presentasjon av kunstneriske utviklingsprosjekter.
  • Tverrfaglig arbeid, f.eks. mellom ulike vitenskaplige og tekniske disipliner, mellom kunst og vitenskap, og mellom ulike kunstfelt.
  • Arbeid med lyddesign og interaksjon i lyd.
  • Arbeid med lyd i rom, akustikk, auralisering, spatialisering, o.l.


Du finner programmet og omtale av presentasjonene ved konferansen her http://mustek.bek.no/

Håkon Kvidal presenterte sitt FoU arbeid Undervisning i musikkteknologi. Du finner hele avhandlingen her www.musikkteknologi.no/undervisning_i_musikkteknologi/

 
Instrumenter i Cubase 5
Instrumentene i Cubase er programvare som lager lyd. Ved å styre slike virtuelle instrumentet med et midikeyboard eller med datamaskinens tastatur og mus, kan du spille på instrumentene. Cubase har flere virtuelle instrumenter og ved å jobbe med denne leksjonen lærer du hvordan du bruker disse.
Les mer...