Skip to content

musikkteknologi.no

Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Du er her:    Forside
EnglishFrenchGermanNorwegianPolishRussianSpanish

Online

Ingen
Introduksjon til mikrofoner
mandag 16. september 2013
 
Chorus, Flanger og Phaser
onsdag 16. januar 2013
Hvordan lager man Chorus, Flanger og Phaser og hvordan vrir du på knottene slik at du får den effekten du ønsker. Følgende video er en introduksjon til emne slik at du lettere forstår effektenes virkemåte.
Les mer...
 
Digital kompetanse i musikkfaget
torsdag 10. januar 2013

HiOA GLU 1- 7 2012-13

 

Les mer...
 
ZOOM H4n som mikrofon og lydkort
torsdag 08. november 2012

I denne artikkelen ser vi på hvordan vi kan bruke lydopptakeren Zoom H4n som mikrofon og lydkort til datamaskinen.

zoom_som_mikrofon_og_lydkort.gif

Les mer...
 
Gratis nettkurs: Notasjon med Sibelius
onsdag 18. januar 2012

sibelius6.gif Kurset ble utviklet med utg.pkt i Sibelius 5. Det er ikke så stor forskjell på Sibelius 5 og 6 og man kan fint benytte materialet sammen med Sibelius 6. Det er likevel noen forskjeller på versjon 5 og 6 så det vil være noen av beskrivelsene i kursmaterialet som ikke stemmer i forhold til versjon 6. Det er større forskjell på Sibelius 5 og 7, og dermed flere ting i materialet som ikke stemmer hvis man benytter Sibelius 7. 

Klikk her for å gå til kursmaterialet.

 
Gehørtrening med datamaskin generelt og EarMaster spesielt
torsdag 24. november 2011

Nettverk for MusikkDansDrama i Nord-Trøndelag
Inderøy vgs, 25. november 2011

Les mer...
 
Notasjon med Sibelius
onsdag 24. august 2011

sibelius6.gif Dette nettkurset passer for deg som ønsker å lære bruke notasjonsprogrammet Sibelius, og som har ingen eller liten erfaring med dette fra før. I løpet av kurset lærer du å lage en leadsheets med sangtekst og besifring, arrangere og redigere arrangementer, lage slagverknoter, formatere et partitur oppsett, lage lydfiler for dine noter og mye mye mer. Kurset gir en praktisk innføring i aktuelle teknologier, begreper og funksjoner og gjør at du på en selvstendig måte kan notere egen eller andres musikk med Sibelius.

Les mer...
 
Musikkproduksjon med Cubase
onsdag 24. august 2011

cubase_01.pngDette nettkurset passer for deg som ønsker å lære mer om musikkproduksjon med programmet Cubase. I løpet av kurset gjør kursdeltakerne en egen produksjon, fra ide til ferdig lyd som distribueres via internett. Kurset gir en praktisk innføring i aktuelle teknologier, begreper og produksjonsmetoder og setter deg i stand til på en selvstendig måte å produsere egen eller andres musikk med Cubase.

Les mer...
 
Musikkproduksjon - dagskurs
torsdag 18. august 2011
musprod1.jpg Dette dagskurset gir et innblikk i moderne musikkproduksjon i et prosjekt- eller hjemmestudio. Gjennom praktiske eksempler, forelesninger og diskusjoner er deltakerne med på en gjennomgang av produksjonsprosessens ulike faser, fra en enkel demoinnspilling til ferdig miks. Vi tar utgangspunkt i et datamaskinbasert prosjekt- eller hjemmestudio og ser nærmere på hvordan et slikt verktøy setter oss i stand til å omsette en ide til et klingende resultat.
Les mer...
 
Notasjon med MuseScore
torsdag 18. august 2011
musescore.jpg Dette nettkurset passer for deg som ønsker å lære å skrive noter med gratisprogrammet MuseScore. I løpet av kurset lærer du å lage leadsheets med sangtekst og besifring, arrangere og redigere arrangementer, lage slagverknoter, formatere stemmer og partitur, lagre som PDF og lydfil og mye mer. Kurset gir en praktisk innføring i aktuelle teknologier, begreper og funksjoner og setter deg i stand til på en selvstendig måte å notere egen eller andres musikk.
Les mer...
 
Notasjon med gratis programvare
mandag 15. august 2011

Fagdager for kulturskoleansatte i region øst
Tirsdag 16. august

En praktisk innføring i notasjon med gratisprogrammet MuseScore.

Les mer...
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Slutt >>

Resultat 13 - 24 av 61
Instrumenter i Cubase 5
Instrumentene i Cubase er programvare som lager lyd. Ved å styre slike virtuelle instrumentet med et midikeyboard eller med datamaskinens tastatur og mus, kan du spille på instrumentene. Cubase har flere virtuelle instrumenter og ved å jobbe med denne leksjonen lærer du hvordan du bruker disse.
Les mer...