Skip to content

musikkteknologi.no

Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Du er her:    Forside arrow Forum
EnglishFrenchGermanNorwegianPolishRussianSpanish

Online

Ingen
musikkteknologi.no
Velkommen, Gjest
Vennligst Logg inn eller Registrer deg.    Glemt passord?
Fra MIDI til Audio
(1 besøkende) 1 gjest
Gå til bunnen
EMNE: Fra MIDI til Audio
#767
Terje Sandberg
Junior Boarder
Innlegg: 39
graphgraph
Bruker frakoblet Klikk her for å se brukerens profil
Fra MIDI til Audio 14 år, 8 måneder siden Karma: 0
Hvordan kan man få konvertert et MIDI track man er fornøyd med til et Audio track slik at det frigjør VST instrumentet. Eller i og for seg også hvordan kan man konvertere et Audio track med insert effekter til et nytt Audio track hvor effektene er en del av audio innspillingen og således frigjør insert effektene? Kan dette styres internt i Cubase eller må man via en mixer? Hvordan gjøres i så fall dette?
 
Lagret i loggen Lagret i loggen
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
#771
HÃ¥kon Kvidal
Moderator
Innlegg: 566
graph
Bruker er pålogget nå Klikk her for å se brukerens profil
Sv:Fra MIDI til Audio 14 år, 7 måneder siden Karma: 0
Bruk Freeze funksjonen. Den frigjør regnekraft nettopp ved å gjøre det du beskriver, lage en lydfil som spilles av og frigjør alle effekter og/eller VST Instrumenter. Et lite tips før du setter i gang med nedfrysingen. Når du fryser et spor eller et instrument lager som sagt Cubase en lydfil som spilles av. Lydfilas lengde tilsvarer prosjektets lengde. Hvis prosjektlengden er 30 minutter lages det derfor en lydfil på 30 minutter. Det tar langtid og mye plass og er unødvendig hvis låta varer i 3 minutter... Før du aktiverer Freeze funksjonen bør du derfor justere prosjektlengden slik at den ikke er så velfig mye lengre enn prosjektets faktiske lengde. De endrer prosjektets lengde ved å velge Project Setup...Project menyen og endre tallene i Length feltet. Tallene er Timer: Minutter: Sekunder: Frames.

For å "fryse" et instrumentspor eller lydspor velger du sporet og klikker på Freeze Instrument Channel knappen i den øverste seksjonen i inspektør kolonnen. Da frigjør du både insert effekter og evt. VST instrumentet som benyttes på sporet.

For å &quot;fryse&quot; et VST Instrument som er aktivert i VST Instruments vinduet åpner du VST Instruments vinduet med tastekommando [F11] og klikker på Instrument Freeze knappen til venstre for det aktiverte instrumentet.<br><br>Innlegget endret av: Håkon Kvidal, : 16/04/2007 22:26
 
Lagret i loggen Lagret i loggen
 
mvh
Håkon Kvidal
Administrator
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
Gå til toppen