Skip to content

musikkteknologi.no

Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Du er her:    Forside arrow Forum
EnglishFrenchGermanNorwegianPolishRussianSpanish

Online

Ingen
musikkteknologi.no
Velkommen, Gjest
Vennligst Logg inn eller Registrer deg.    Glemt passord?
Lydforstyrrelse ved videoavspilling
(1 besøkende) 1 gjest
Gå til bunnen
EMNE: Lydforstyrrelse ved videoavspilling
#57
Flyttet fra gammelt forum
Senior Boarder
Innlegg: 58
graphgraph
Bruker frakoblet Klikk her for å se brukerens profil
Lydforstyrrelse ved videoavspilling 13 år, 10 måneder siden Karma: 0
Er igang med oppg 2. Når videoen går, får vi forstyrrelse på VST-instrumentene. (helikopter-flapp) Hva gjør vi?
 
Lagret i loggen Lagret i loggen
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
#58
HÃ¥kon Kvidal
Moderator
Innlegg: 566
graph
Bruker er pålogget nå Klikk her for å se brukerens profil
Sv:Lydforstyrrelse ved videoavspilling 13 år, 10 måneder siden Karma: 0
Prøv å reduser videovinduets størrelse. Du finner en forklaring på hvordan du gjør dette i leksjonen "Videoavspilling i Cubase" som du finner på www.musikkteknologi.no og velger Cubase i venstre kolonne.
 
Lagret i loggen Lagret i loggen
 
mvh
Håkon Kvidal
Administrator
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
#67
Flyttet fra gammelt forum
Senior Boarder
Innlegg: 58
graphgraph
Bruker frakoblet Klikk her for å se brukerens profil
Sv:Lydforstyrrelse ved videoavspilling 13 år, 10 måneder siden Karma: 0
Det hadde vi prøvd, men det var ikke løsningen....

hør på dette: når maskina vår er koblet opp mot skolens nettverk, så får vi ingen lydforstyrrelser på VSTinstrumentene men laaaaang forsinkelse på lyden, Når vi prøver å gjøre noe med latency, så virker ingen ting.. (vi går direkte inn fra lydkort ikonet nede på oppgavelinja, andre muligheter finner vi ikke). Når maskina er koblet fra nettverket, så får vi problemene som jeg har nevnt tidligere; lydforstyrrelser, men ikke latency. (Alt dett skjer bare når videofila spiller sammen med. Vi har prøvd å laste ned videofila med de ulike avhukingsmulighetene du skriver om. Det gjør ingen forskjell.)Lurte på om det kunnne ha noe med Ram å gjøre, men tror ikke det; 512 burde holde. Maskina vår har 10 giga, med over 70%ledig kapasitet. Hvis vi ikke greie å løse dette problemet hopper vi bukk over denne oppgaven og kommer sterkere tilbake på neste.
 
Lagret i loggen Lagret i loggen
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
#68
Flyttet fra gammelt forum
Senior Boarder
Innlegg: 58
graphgraph
Bruker frakoblet Klikk her for å se brukerens profil
Sv:Lydforstyrrelse ved videoavspilling 13 år, 10 måneder siden Karma: 0
Med maskina uten nett-tilkobling fungerte alt helt perfekt! hurra, hurra!!
Så ville vi prøve å åpne "kjellermysteriet" igjen, med directshow denne gangen. Vi får en underlig melding om at "can not play video file Code ...., Prosessen får ikke tilgang til filen fordi den brukes av en annen prosess." Vi svarer allikevel ok, og videoen legger seg på et spor. , -som vi ikke kan se, svart skjerm, veksler mellom direct show og Quick time, og plutselig funker alt. ikke helikopterflapp, og ikke latency. Men fremdeles får vi altså latency uansett buffersizeinnst, når vi er i nett. Forsåvidt ikke noe problem, bare underlig!
Tusen takk for svar! Kanskje det kommer en oppgave allikevel.
 
Lagret i loggen Lagret i loggen
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
#69
HÃ¥kon Kvidal
Moderator
Innlegg: 566
graph
Bruker er pålogget nå Klikk her for å se brukerens profil
Sv:Lydforstyrrelse ved videoavspilling 13 år, 10 måneder siden Karma: 0
Mulig dere bør ta en runde å tilpasse/konfigurerer datamaskina for musikkbruk. Dere finner tips om dette på www.musicxp.net, velg "Tuning Tips" i venstre kolonne.

Dere kan også forsøke med en driver oppdatering for nettverkskortet og evt. en BIOS oppdatering for datamskina.
 
Lagret i loggen Lagret i loggen
 
mvh
Håkon Kvidal
Administrator
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
Gå til toppen