Skip to content

musikkteknologi.no

Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Du er her:    Forside arrow Forum
EnglishFrenchGermanNorwegianPolishRussianSpanish

Online

Ingen
musikkteknologi.no
Velkommen, Gjest
Vennligst Logg inn eller Registrer deg.    Glemt passord?
Cubase 4.1 i Vista
(1 besøkende) 1 gjest
Gå til bunnen
EMNE: Cubase 4.1 i Vista
#1145
mediawings
Fresh Boarder
Innlegg: 3
graphgraph
Bruker frakoblet Klikk her for å se brukerens profil
Cubase 4.1 i Vista 13 år, 10 måneder siden Karma: 0
Hei.
Jeg har nettopp installert Cubase 4.1.0 Build 726 og kjører denne i Windows Vista Home Premium. Lydkort er M-Audio Firewire Solo.

Jeg opplever at Cubase innimellom henger seg opp, og jeg må restarte programmet på nytt. Av og til må jeg restarte hele datamaskinen for å komme videre.

Jeg mener å ha lastet ned og oppdatert med de siste driverne både for lydkortet og Cubase.

Har du/dere noe tips til hva dette kan skyldes?

Hilsen
Arnfinn H
Mediawings
 
Lagret i loggen Lagret i loggen
  Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
#1146
HÃ¥kon Kvidal
Moderator
Innlegg: 566
graph
Bruker er pålogget nå Klikk her for å se brukerens profil
Sv:Cubase 4.1 i Vista 13 år, 9 måneder siden Karma: 0
Hei!

Litt vanskelig å vite hva dette kan skyldes ut i fra det du skriver. Hadde vært fint med noe mer info som kunne få meg/oss å på sporet.

  • Skjer dette når du utfører en bestemt funksjon?

  • Er det mulig å gjenskape feilen, eller virker det som om den oppstå helt tilfeldig?

  • Kan det være andre applikasjoner (evt. operativsystemet) som også benytter lydkortet samtidig som du kjører Cubase?

  • Kan det være andre applikasjoner som kjøres samtidig som forårsaker problemet?
  •  
    Lagret i loggen Lagret i loggen
     
    mvh
    Håkon Kvidal
    Administrator
      Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
    Gå til toppen