Skip to content

musikkteknologi.no

Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Du er her:    
EnglishFrenchGermanNorwegianPolishRussianSpanish

Online

Ingen
Payment Plans

Klikk på PayPal knappen ved det abonnementet eller kurset du ønsker å kjøpe. Hvis du allerede er registrert bruker og ønsker å fornye ditt abonnement eller kjøpe kurs logger du på med ditt brukernavn og passord på forsiden, velger Mine abonement i venstre marg og klikker på Oppgrader/Forny.

Nettkurs: Notasjon med MuseScore

musescore.jpgDette nettkurset passer for deg som ønsker å lære å skrive noter med gratisprogrammet MuseScore. I løpet av kurset lærer du å lage leadsheets med sangtekst og besifring, arrangere og redigere arrangementer, lage slagverknoter, formatere stemmer og partitur, lagre som PDF og lydfil og mye mer. Kurset gir en praktisk innføring i aktuelle teknologier, begreper og funksjoner og setter deg i stand til på en selvstendig måte å notere egen eller andres musikk.

Kurset er i sin helhet internetformidlet. 

Kursplanen går over 10 uker, men abonnementet ved www.musikkteknologi.no varer i et halvt år, slik at du har god tid til å gjennomføre kurset i ditt eget tempo. 

Mer informasjon om kurset finner du her.

Kursplanen finner du her.

Pris kr 1 390,-.

Klikk på PayPal knappen til høyre for å kjøpe kurset.

Nettkurs: Musikkproduksjon med Cubase

cubase5.gifDette nettkurset passer for deg som ønsker å lære mer om musikkproduksjon med programmet Cubase. I løpet av kurset gjør kursdeltakerne en egen produksjon, fra ide til ferdig lyd som distribueres via internett. Kurset gir en praktisk innføring i aktuelle teknologier, begreper og produksjonsmetoder.

Kurset er i sin helhet internetformidlet.

Kursplanen går over 10 uker, men abonnementet ved www.musikkteknologi.no varer i et helt år, slik at du har god tid til å gjennomføre kurset i ditt eget tempo.

Mer info om kurset finner du her.

Pris kr 1 390,-.

Klikk på PayPal knappen til høyre for å kjøpe kurset.

 

Årsabonnement

Med årsabonnement får du tilgang til leksjoner og artikler, og får muligheten til å legge inn egne spørsmål og svar på forumsidene. Abonnementet varer i et år. Abonnementet er personlig og kan kun benyttes av en person.

Pris: kr 249,-.

Klikk på PayPal knappen til høyre for å kjøpe årsabonnement. 

NISS Musikerutd. - Musikkteknologi 1

For studenter ved NISS Musikerutdanningen som følger kurset Musikkteknologi 1 (Mtek1). Abonnementet varer i et år. Abonnementet er personlig og kan kun benyttes av en person.

Pris: kr 249,-.

Klikk på PayPal knappen til høyre for å kjøpe tilgang til pensum for Musikkteknologi 1 (Mtek1) for studenter ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS).

Norges musikkhøgskole. Musikkteknologi 1

For studenter ved Norges musikkhøgskole som følger kurset Musikkteknologi 1 (Mustek10). Abonnementet varer i et år. Abonnementet er personlig og kan kun benyttes av en person. Abonnementet gir tilgang til alle leksjoner på musikkteknologi.no, også de som ikke inngår som pensum i Mustek10.

 Pris: kr 249,-.

Klikk på PayPal knappen til høyre for å kjøpe tilgang til pensum for Musikkteknologi 1 (Mustek10) for studenter ved Norges musikkhøgskole.